Якісний монтаж з продукцією VIKNALAND

При виборі віконної або дверної конструкції для сучасного помешкання звертається особлива увага на якість багатьох елементів: профільну систему, фурнітуру, склопакет, забуваючи про один із основних елементів якості усієї конструкції – ЯКІСНИЙ МОНТАЖ. Представляємо Вашій увазі новинки в асортименті VIKNALAND.

 

1
Ці герметики призначені для виконання зовнішного «PROFFLEX А» та внутрішнього «PROFFLEX B» шару монтажного шва відповідно до ДСТУ-Н Б В. 2.6-146:2010 з допустимою деформацією шва не більше 15%. Його не треба заздалегідь розводити, а можна відразу ж використовувати в роботі. Технічні характеристики і позитивні відгуки споживачів дозволяють назвати цей герметик одним з кращих матеріалів на будівельному ринку. Випускаються у відрах по 5 кг та тубах по 600 мл.

2 c
Для надійної фіксації склопакета, в асортименті присутній однокомпонентний клей на основі MS Polymer® для вклеювання склопакетів TENABOND 124M. Легко наноситься вручну методом шприцювання за допомогою спеціальних пістолетів, а також за допомогою компресорного устаткування для нанесення клею.

3
Також в асортименті присутні герметики такі як: Tenalux 111, Tenalux 112, Tenalux 131, які є однокомпонентними герметиками на основі MS Polymer і застосовуються для закриття швів та тріщин у вертикальних та горизонтальних (в залежності від марки герметика) будівельних конструкціях.

4
МС-полімери характеризується високими експлуатаційними властивостями, відмінною адгезією до ПВХ профілю, алюмінію та іншим будівельним матеріалам, тривалим терміном експлуатації і високою паро проникністю ≥ 50 г H2O/м2.

Для економного монтажу віконних та дверних конструкцій, компанія VIKNALAND пропонує монтажну піну на 65 л та 70 л. Також, пропонуємо КЛЕЙ – піну, яка застосовується для робіт з приклеювання формованих пінополістирольних плит, а також плит з екструдованого пінополістиролу на будь-яку мінеральну основу всередині і зовні будинків, у тому числі, OSB.

Чекаємо від вас на зворотний зв'язок viknaland.ua57