Огляд нових продуктів WDS 2019

TM WDS підготувала своїм партнерам та клієнтам багато новинок напередодні сезону 2019: нові профільні системи, додаткові та дверні профілі. Більше інформації далі у нашій оглядовій статті.

 

 

 

      wds 2019 1
   
  wds 2019 2
   
  wds 2019 3
   

ВІКОННІ ПРОФІЛІ

Цьогоріч ТМ WDS презентувала нові віконні серії з покращеним конструктивом.

WDS 6S – нова система має ряд переваг у порівнянні зі своєю попередницею WDS 500 (5 камер). Профіль містить 6 повітряних камер та має монтажну ширину 70 мм. Завдяки збільшеній камері для армування, рама та стулка комплектуються більш надійним металевим підсилювачем, що покращує статичні показники вікна. Крім того, три з шести камер розташовані з фасадної сторони профілю, що покращує теплозберігаючі характеристики системи.

WDS 5S – нова п’ятикамерна система, яка стане на заміну WDS 400 (4-камери). Додаткова камера робить WDS 5S однією з найефективніших серед систем з монтажною шириною 60 мм. Ця серія стане зручнішою у виробництві для партнерів завдяки уніфікації висоти стулки з іншими системами WDS.  

WDS 7S Class A – вже давно знайома система, один з флагманів в лінійці WDS, віднині буде доступна у варіації з товщиною стінки класу А. Зовнішній вигляд та внутрішній конструктив, окрім товщини стінок, не зазнали змін. Нова система дозволить партнерам розширити перелік об’єктів для скління, полегшити експортне просування та задовольнити найвибагливішого клієнта. Нагадуємо, що WDS 7S та WDS 7S Class A доступні у двобічній ламінації на сірій основі.

ДВЕРНІ ПРОФІЛІ

До асортименту дверних профілів ми додали нову дверну раму з монтажною шириною 70 мм. Висота рами дозволяє збільшити відстань до петлі до 19 мм, що дає вдвічі більше простору для формування укосу, ніж раніше. До того ж, вона має кращі статичні показники завдяки посиленому армуванню 30*40 мм та рекомендованій його товщині 2 мм.
(Иллюстрация Дверная рама)

ДОДАТКОВІ ПРОФІЛІ

Комплект додаткових профілів WDS поповнився двома новими продуктами:
Розширювач рами 82 мм спроектований для флагмана WDS 8S. Профіль має симетричну внутрішню будову, тому може з’єднуватись з рамою будь-якою стороною. Це дозволить зменшити складські залишки, адже даний розширювач з однобічною ламінацією може поєднуватись як з профілем із зовнішньою, та і з внутрішньою ламінацією. Коекструдований ущільнювач покращує герметичність з’єднання між рамою та розширювачем. Важливим аспектом є те, що розширювач та рама WDS 8S мають однакове армування.
Новий адаптер кругового конектора 60 мм забезпечує кращу герметизацію завдяки покращеному вузлу примикання адаптера до кругового конектора, а також має більш надійне з’єднання з рамою.
(Иллюстрация расширителя и адаптера)
Новинки вже доступні для замовлення!